Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meyve-sebzelerin mevsiminde tüketilmes
#6
Alzheimera karşı ıspanak

5d7b900f5542830ce8fc57d7_15d9ad9bcb4a6c.jpg

Lif, antioksidan ve B6 vitamini açısından yüksek olan ıspanak, az pişirildiği veya çiğ tüketildiği zaman bu vitaminleri daha iyi muhafaza ediyor. Ispanağı az pişirip salata olarak tüketirseniz etkisi artacağı için kalp ve Alzheimer gibi hastalıklara karşı da oldukça koruyucu olacaktır. Kan sulandırıcı ilaç kullanan hastalar daha dikkatli tüketmeli. Ispanağın doğru porsiyonu 10 yemek kaşığı veya 2 avuç kadar bebek ıspanaktır.
Ara
Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
Meyve-sebzelerin mevsiminde tüketilmes - Yazar: Aslan - 07-10-2019, Saat: 09:14
Meyve-sebzelerin mevsiminde tüketilmes - Yazar: Aslan - 07-10-2019, Saat: 09:16
Meyve-sebzelerin mevsiminde tüketilmes - Yazar: Aslan - 07-10-2019, Saat: 09:18
Meyve-sebzelerin mevsiminde tüketilmes - Yazar: Aslan - 07-10-2019, Saat: 09:19
Meyve-sebzelerin mevsiminde tüketilmes - Yazar: Aslan - 07-10-2019, Saat: 09:21
Meyve-sebzelerin mevsiminde tüketilmes - Yazar: Aslan - 07-10-2019, Saat: 09:23

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi